Van Doorslaer

Van Doorslaer Ramen en Deuren


Voor kwalitatieve ramen en deuren in de regio Breendonk – Antwerpen – Brussel is er maar één adres: Van Doorslaer Ramen en Deuren. Wij leveren ramen en deuren op maat volgens jouw smaak en voorkeuren.

Modern of landelijk? Aluminium of pvc? Met vliegenramen of zonwering? Wat je ook verkiest, Van Doorslaer heeft de perfecte ramen en deuren voor jouw woning.

Familiebedrijf sinds 1977


Van Doorslaer Ramen en Deuren is een familiebedrijf dat zijn kennis van generatie op generatie doorgeeft. Dankzij de aanbevelingen van onze tevreden klanten zijn we een gevestigde waarde tot ver buiten Klein-Brabant.

Sinds 1977 produceren wij ramen en deuren in kunststof en aluminium. Ons gemoderniseerde machinepark en team van getalenteerde schrijnwerkers garanderen een hoogstaande kwaliteit.

Daarom kies je voor Van Doorslaer Ramen en Deuren


  • Ramen en deuren in honderden kleuren, maten en vormen.
  • Meer dan 45 jaar vakmanschap.
  • Snelle leveringstermijnen.
  • Uitstekende plaatsing en service na verkoop.
  • Jarenlange garantie.
  • Zeer goede isolatiewaarden.

Werken bij Van Doorslaer Ramen en Deuren

Ben je een schrijnwerker uit de regio Breendonk – Antwerpen – Brussel? Van Doorslaer Ramen en Deuren is altijd op zoek naar goede vakmensen. Neem een kijkje tussen onze vacatures.

Kom onze toonzaal bezoeken


In de ultramoderne toonzaal van Van Doorslaer Ramen en Deuren doe je inspiratie op voor je nieuwbouw of renovatie. Kom langs en krijg advies op maat van onze experts.

Van Doorslaer